Bel ons op:  0800 2354758 of +3120 208 1200

Telecom Trends van 2015

Met de feestdagen weer achter ons zijn we klaar voor een nieuwe frisse start van 2015. In dit blog artikel zullen we dan ook kijken naar de telecom trends van 2015.

Nieuwe gadgets en technologieën

Volgens de gonzende berichten in de media en op het internet, staat ons een hoop te wachten dit jaar. Los van al de nieuwe gadgets welke op 5 en 6 januari tentoongesteld zijn op de Consumer Electronics Show (CES 2015), dit jaar bevat een breed scala van verbeterde en nieuwe technologieën. Groter denken en snellere breedband capaciteiten om al uw favoriete diensten te streamen, contactloos te kunnen betalen in winkels en natuurlijk de introductie van het “internet der dingen” of machine tot machine (M2M) communicatie. In onderstaande afbeelding van Deloitte een overzicht van de voorspelling van de mogelijke trends:

infographic-2015

Uitdaging voor Telco’s

Dit jaar zal een uitdaging zijn voor de telecom bedrijven die zich nog steeds bezig houden met “traditionele” telecom acitiviteiten. In voorgaande jaren liep de druk op in dit segment door de prijzen competitie tussen providers. Met als gevolg dat consumenten de hoge prijzen niet langer accepteren en dat de prijzen dalen voor basisdiensten zoals een vaste lijn service en mobiele diensten. De nieuwe trends en technologieën kunnen momentum creëren voor deze bedrijven, doordat een samenvloeiing tussen telecom en IT applicaties steeds noodzakelijker blijkt te zijn.

Op de B2B markt is de verwachting dat bedrijven de conventionele vaste lijnen zullen mijden om zo kosten te besparen. De behoefte om 24/7 bereikbaar te zijn, een uitstekende klantenservice te leveren en de om het tempo bij te kunnen houden, zijn zakelijke consumenten genoodzaakt om nieuwe applicaties zoals SIP trunks, VoIP en Hosted PBX te gaan gebruiken. Dit zal bedrijven een concurrentie voordeel opleveren doordat zij altijd met hun klanten in contact kunnen blijven. Zelfs als het geen fulltime business is, kan er een bericht worden ingesteld die de klanten begroet, informeert naar de mogelijkheden en de mogelijkheid biedt om een bericht achter te laten.

Combineer het “klassieke” netwerk met de IT van morgen

Hoewel de ontwikkeling van betere breedband verbindingen en IT diensten een nieuw hoofdstuk is in het digitale tijdperk, vergeet niet het goede, vertrouwde en klassieke telefoonnetwerk nog niet meteen. Het PSTN netwerk is nog steeds de meest betrouwbare en stabiele oplossing, wat ervoor zorgt dat klanten gegarandeerd tevreden zijn over de kwaliteit van de service. Bovendien zijn de kosten lang niet altijd zo hoog als men zou denken.

Bij I-Plus geloven wij dat naast het aanpassen aan de toekomst, er ook altijd gekeken moet worden naar de pluspunten van bewezen technieken. Daarom combineren wij onze hoge kwaliteit PSTN netwerk met de nieuwe IT applicaties van de toekomst, zoals uw eigen online dashboard. Hou een oogje in het zeil voor onze nieuwe diensten dit jaar!

Laat hieronder een bericht achter of mail ons op info@i-plus.nl

Neem Direct Contact Op!

I-Plus

Hoofdkantoor
Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT Amstelveen
Nederland

Registratie
KvK-nummer: 341 70 541
BTW: NL0019.43.155.B02

Contact gegevens
[T] 0800 – BELIPLUS
( 0800 – 2354758 )
[F] 0800 – FAXIPLUS
( 0800 – 3294758 )
[M] info@i-plus.nl

logo i-plus

Copyright I-Plus – Alle rechten voorbehouden.