Bel ons op:  0800 2354758 of +3120 208 1200

Geografische telefoonnummers – snel, lokaal en bereikbaar

Steeds meer ondernemingen gebruiken virtuele geografische telefoonnummers om lokaal bereikbaar te zijn voor klanten. Maar wat zijn virtuele ook wel geografische telefoonnummers precies? In dit blog artikel zullen we deze vraag beantwoorden.

Virtuele geografische telefoonnummers, ook wel geonummers genoemd

Virtuele geografische nummers zien eruit als normale vaste nummers. Ze hebben een lokaal netnummer, bijvoorbeeld 030 voor Utrecht of 020 voor Amsterdam. Uw klanten kunnen het geografische nummer voor een lokaal tarief bellen – wat inhoud dat het voor veel klanten gratis is aangezien lokale tarieven binnen de bundel vallen.
Het verschil met normale lokale telefoonnummers is dat deze nummers virtueel zijn – u bent daardoor flexibel en internationaal bereikbaar.

Geografische telefoonnummers zijn ideaal voor ondernemingen die lokaliteit willen uitstralen en de klant het gevoel geven dat zij dicht in de buurt zijn, zonder dat de onderneming daadwerkelijk in de betreffende plaatst aanwezig hoeft te zijn. Dit geldt niet alleen voor kleine ondernemingen, maar ook voor de grotere ondernemingen kan het hebben van virtuele geografische nummers voordelen hebben. Al uw oproepen kunnen naar elk eindbestemmingsnummer worden doorgeschakeld, wat u maar wilt. Het maakt dan niet of u het nummer wilt doorschakelen binnen hetzelfde land of naar het buitenland.

Zo kan uw onderneming uit Eindhoven een nieuw virtueel vestigingsnummer openen in Utrecht en Den Haag en alle gesprekken aannemen in Eindhoven. Met dank aan intelligent routering wordt de oproep meteen naar de juiste persoon binnen uw organisatie doorverbonden.

Internationale geografische telefoonnummers?

Natuurlijk kunnen wij uw geografische nummer niet alleen maar nationaal aanbieden, maar ook internationaal – en dat in meer dan 60 landen wereldwijd. Daarmee straalt u ook uit dat u een internationaal bedrijf hebt, die op lokaal niveau van de internationale klanten bereikbaar is op een geografisch nummer in verschillende landen of verschillende hoofdsteden, waar uw bedrijf momenteel actief is.

Wilt u als Nederlands toeristenbureau uw klanten in Spanje de mogelijkheid geven om u tegen gunstige tarieven te bellen? Geen probleem – neem een geografisch nummer in Spanje en laat het doorschakelen naar uw Spaans sprekende werknemer in Nederland. Of heeft u een internationale groothandel met veel lokale tussenpersonen? Geef uw tussenpersonen een mogelijkheid om u tegen lokaal tarief te kunnen bereiken.

Voor meer informatie over onze geografische telefoonnummers* bel ons gratis op 0800-BELIPLUS (23547587) of op +31205047447.

* Uitbellen met een geografisch nummer is niet mogelijk. Alleen binnenkomende gesprekken kunnen worden beantwoord.

Neem Direct Contact Op!

I-Plus

Hoofdkantoor
Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT Amstelveen
Nederland

Registratie
KvK-nummer: 341 70 541
BTW: NL0019.43.155.B02

Contact gegevens
[T] 0800 – BELIPLUS
( 0800 – 2354758 )
[F] 0800 – FAXIPLUS
( 0800 – 3294758 )
[M] info@i-plus.nl

logo i-plus

Copyright I-Plus – Alle rechten voorbehouden.